Ben je enthousiast over ons dorp, heb je ideeën of help je gewoon graag? Vanuit het Trefpunt organiseren we van alles voor het dorp. Niet alleen op de bekende locatie, maar ook op andere plekken in het dorp zijn we actief.

Denk aan Koningsdag, de buitenspeeldag en vorig jaar voor het eerst met DUIK! in Stad rondom de haven.

Stad is klein, maar groot in activiteiten
We vinden dit belangrijk en zetten ons daar graag voor in. Dit kunnen we niet alleen. Ons team bestaat uit 8 mensen. Inwoners die allemaal één of meerdere activiteiten draaien. Het is een kleine club. Dit maakt ons kwetsbaar. We willen voorkomen dat er evenementen niet door kunnen gaan door een te klein team.

Wat kun jij voor ons betekenen?
We zoeken mensen...en we denken aan jou! Niet om te vergaderen, niet om elke maand iets te doen...maar om je aan 1 evenement te koppelen. Zodat we voor elke activiteit een team kunnen samenstellen. We zoeken inwoners die het leuk vinden om te organiseren, inwoners die het leuk vinden om op de dag zelf te helpen. Wat je talent ook is, hoeveel of weinig tijd je ook vrij kunt maken, wij waarderen ieders inzet.

Op de centen? Of meer van de feesten en partijtjes?
De afgelopen jaren hebben we een geweldig toegewijde penningmeester gehad: Caroline Durinck. De cijfers van Ons Trefpunt zijn goed op orde. Jammer genoeg nemen we binnenkort afscheid van haar. Nu zijn we op zoek naar een nieuw talent. Ben je handig met cijfers en vind je het leuk om ons te komen versterken? We maken graag kennis. Het penningmeesterschap werd door Caroline gecombineerd met de verhuur van het Trefpunt voor vergaderingen en feesten en partijen.
We kunnen hier ook twee aparte functies van maken: penningmeester (lid van het bestuur), verhuurder (lid van de activiteitencommissie). Als team staan we open voor de invulling die jij eraan wilt geven.

Wil je meer weten?
Heb je vragen? App of bel Jil, 0624261130. Zij legt als secretaris en bestuurslid graag uit wat we doen en waar we hulp bij zoeken.

Met elkaar
Misschien heb je al een brief in de bus gehad? Binnenkort komen we weer bij ondernemers en inwoners langs om te kijken of we met elkaar wat extra budget kunnen verzamelen. Belangrijk omdat we mede op basis daarvan, zogenaamde co-financiering bij de gemeente extra subsidie aan kunnen vragen. Iets dat zeker voor de grotere evenementen nodig is.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD