Waterspektakel in en om de Haven, een dag om nooit te vergeten!

Misschien hebben we elkaar wel gesproken toen we langs de deur kwamen met het Oranjeboekje.

Dat was dit jaar iets later dan u van ons gewend bent, het organiseren en maken van alles kost onze vrijwilligers veel tijd. Gelukkig reageren veel inwoners enthousiast op het nieuwe evenement Duik! in Stad. Iedereen vindt het leuk dat er ‘weer’ iets wordt georganiseerd. Wij vinden het heel fijn dat u dit waardeert. Het steunt ons bij de vele voorbereidingen. Want we zijn er druk mee hoor en....het wordt super! U bent er toch ook bij? We vertellen u graag hoe uw Duik! in Stad-dag er uit kan zien.Vrolijke foto's
Op de foto Daphne, Evy en Jorinde.Flyer
Klik voor een vergroting.

Ziet u het al voor zich?
Het wordt zaterdag 30 juni 2018 een dag vol gezelligheid. We schetsen u graag een beeld. Denk u eens in ...
U wordt wakker van de eerste zonnestralen die kriebelen aan het gordijn. In de verte hoort u het geluid van marktlieden en foodtrucks die hun stands inrichten voor de braderie rond de haven. O ja, vandaag is het feest op het dorp. U bedenkt dat u best nog even kunt blijven liggen, het wordt een lange dag. U heeft ’s middags afgesproken bij de haven, uw oudste kind doet mee met alle activiteiten op het water.
’s Avonds gaat u naar het optreden van de coverband. Maar u bent nu al nieuwsgierig. Misschien wandelt u er straks even heen voor een heerlijk sapje bij één van de kramen als start van de dag.
- Braderie
- Foodtrucks
- Jongerenactiviteiten: Aqua bubbles, tokkelbaan, klimtoren, blobben en suppen (zwemdiploma verplicht)

Ons kent ons en van wie is dat er noe eên?
’s Morgens heeft u al over de braderie gestruind en overal een praatje gemaakt. Gezellig om iedereen bij elkaar te zien. Ook leuk dat sommige bedrijven zich presenteerden, u kende ze nog niet allemaal. Er waren meer onbekende gezichten, misschien wel van buiten het dorp. Het kunnen ook mensen zijn die in de nieuwbouw komen wonen, het schiet tenslotte al op. Op het terras naast het Kinderplein geniet u samen met de buurvrouw nog even met een bakje koffie van de kleintjes die lekker aan het spelen zijn. Dit houden ze heel de dag wel vol. U blijft voor de lunch, er is genoeg om uit te kiezen. ’s Middags kijkt u bij uw kind die op en over het water aan van alles meedoet. En u deint gezellig mee bij een optreden van het Flakkees Piratenkoor.
- Terras
- Kinderplein (tot 7 jr)
- Flakkees Piratenkoor

Tot in de late uurtjes
’s Avonds gaat u misschien wel met ‘uw straat’ naar het optreden van de band Eclips. Even net als vroeger genieten van een hapje en drankje bij alle bekende hits uit de jaren ’70,’80, ’90 en nu. Uw kind is zich thuis aan het omkleden na alle activiteiten op het water. Hij gaat met zijn vrienden vanavond uit zijn dak bij DJ Jeroen de Boed.
- Coverband Eclips
- DJ Jeroen de Boed
- Horecaplein

Het was een heerlijke dag! U heeft genoten van alles en nu is het alleen nog wachten wanneer uw kind weer thuis komt ;-)

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD