Op donderdag 24 mei 2018 hebben we weer een gezamenlijke activiteit gehad met de Molenvliet en de Albert Schweitzerschool. Dit in de vorm van een workshop met het maken van muziek. ‘s Morgens was eerst de bovenbouw aan de beurt om samen muziek te maken, te zingen en natuurlijk te bewegen.

Het was een heel spektakel.

De dirigenten die voor alles zorgden, deden dit op een hele leuke speelse manier. De dirigenten waren degene die de workshop gaven. Iedereen deed dan ook gezellig mee.

Daarna waren de onderbouw en de middenbouw aan de beurt. Voor de kleintjes werd er een verhaaltje verteld, waar zij op moesten reageren door bewegingen, mimiek en ook de zang was daarbij aan de beurt.

Iedereen had vooraf op school een shaker gemaakt om daar muziek mee te maken. Dus er was ook al voorpret geweest. Want wat moet je nu verwachten van zoiets.

’s Middags was er de generale repetitie alle groepen bij elkaar. Daarbij werd er goed naar elkaar gekeken en geluisterd, maar men moest ook met z’n allen tegelijk op verschillende manieren hun ingestudeerde rappen en liedjes meedoen. Ook de leraar en leraressen kwamen aan de beurt, want zij mochten ook nog meedoen met een ingestudeerd stukje. Het kwam er echt professioneel uit te zien. En dit in zo’n korte tijd. Knap hoor.

Na de generale repetitie, kwam dus het echte werk. Men liet aan ouders, oma’s en opa’s, vrienden, kennissen en alle belangstellenden zien wat men die dag geleerd en gedaan had.

Al met al een geslaagde dag.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD