Als stichting 'Ons Trefpunt' zetten we ons ook in 2018 in voor de leefbaarheid van Stad, ons dorp. Met een relatief kleine club mensen en het enthousiasme van de inwoners krijgen we veel voor elkaar.

Logo Ons Trefpunt

We werken samen met de Dorpsraad en gemeente om voor verschillende doelgroepen leuke activiteiten te organiseren. We kunnen veel voor weinig, maar bij de wat grotere evenementen hebben we iets meer hulp nodig. Graag vertellen we u daarover:

Stad in Oranje
Mensen bij elkaar brengen, kan op allerlei manieren in het Trefpunt, maar ook zeker buiten onze locatie. Denk aan een jaarlijks terugkerend evenement als Koningsdag dat wij, nu er geen Oranjevereniging meer is, hebben overgenomen. Leuk om voor inwoners in hun eigen omgeving een feestelijke sfeer te creëren. Activiteiten waar je even naar toe wandelt en elkaar treft. Met spelletjes voor jong en oud, maken we er ook dit jaar weer een oranje feestje van.

Nieuw in en om de haven
We vinden dat het tijd is voor een nieuw evenement en nodigen mensen uit in Stadt te ‘duiken’. De haven is een unieke locatie in ons dorp. Deze zomer organiseren we in en om het water allerlei outdoor spellen, proeven en andere uitdagende activiteiten. Leuk voor de jongeren van Stad en omstreken om alleen of met een team aan deel te nemen. Natuurlijk mogen ook ‘de ouderen’ het proberen. Er is voor elk wat wils: een braderie, foodtrucks en live muziek zorgen voor een gezellige sfeer voor alle bezoekers. 's Avonds sluiten we af met een knallend feest met dj en band.

Doet u mee?
Voor beide evenementen zoeken we steun vanuit ondernemend Stad. Bent u betrokken of wilt u betrokken zijn? Door een financiële bijdrage of uw (materiële) inzet? We praten graag met u verder over de mogelijkheden. In het begin van 2018 zoeken we u op. Telefonisch of live hopen we afspraken met u te kunnen maken. Samen zorgen we voor een levendig Stad!

Heeft u meteen een idee of vraag? Bel dan met 06-24261130, onze secretaris helpt u graag verder.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD