StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

De meeste kindjes kunnen niet wachten om al hun vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. Op school, op de peuterspeelzaal, maar zeker ook bij Thee & siroop! Dinsdag 29 augustus tussen 10.00-12.00 uur zijn alle kindjes van 0-4 jr weer welkom in Ons Trefpunt Stad. We spelen samen en drinken en eten wat lekkers, terwijl de papa's en mama's, opa's en oma's elkaar vertellen wat wij allemaal voor gekke streken uithalen.
Kom je ook?

Poster thee & siroop
Klik voor een vergroting.

Thee & Siroop draait al vier jaar. 2x per maand op de tweede en laatste dinsdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur.

Alles kan!
Wil je een keer komen, maar weet je nog niet of je vaker kunt? Kun je wel, maar niet heel de ochtend? Is er een ander (ouder)kindje dat je mee wilt nemen? Geen probleem! Alles kan.

Waar?
In 'Het Trefpunt' aan de Oranjelaan kunnen kinderen in de grote zaal of de ruimte van de Peuterspeelzaal naar hartenlust uitleven. Leuk als jullie erbij zijn!

Samen spelen in een vertrouwde omgeving
Voor: Kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar om samen te spelen en ontdekken. Kennis maken met andere kindjes in een veilige omgeving in bijzijn van een ouder, opa of oma of de oppas.
En voor alle mama's, papa's, opa en oma's of oppassers die graag ervaringen willen delen en in contact willen komen met andere ouders voordat je elkaar treft bij peuterspeelzaal of school.

Nine is bijna 3 jaar en al bij Thee & Siroop sinds ze 4 maanden was. Lekker kijken naar de andere kindjes. Broer Kees ging toen nog mee, maar zit nu op school. Bij Thee & Siroop heeft Nine heel veel nieuwe vriendjes gemaakt.

Meer weten? Volg Thee & Siroop op Facebook.
Vragen? Bel Jildou Huisman 06-24261130

Kom je ook spelen? Dinsdag 29 augustus 2017 is weer de eerste keer Thee & Siroop na de vakantie!