StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

SportNieuws

Sport en Stad, een hechte combinatie. Niet alleen het aan de Vrouwtjesweg gelegen sportpark D'n Berg is hiervan het toonbeeld. Ook de activiteiten van verenigingen als MH-SD en de prestaties van diverse Stadse sporters geven er blijk van. In deze rubriek maken we nader kennis met het fenomeen Sport in Stadse context.

Heeft u een bericht voor deze nieuwspagina? Mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

----------

Aan het einde van dit seizoen komt er een einde aan het huwelijk tussen vierdeklasser SNS en Eelko van der Linde. De trainer én club vinden het na een samenwerking van drie jaar mooi geweest. “De rek is er wel een beetje uit, dat gevoel heb ik…”

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van maart 2023.

Op zaterdag 18 februari 2023 vond in de Staver te Sommelsdijk een turnwedstrijd plaats welke werd georganiseerd door gymvereniging MH-SD i.s.m. Sparta Stellendam.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van februari 2023.

Zet alvast in uw agenda: 2 maart 2023 is het weer tijd voor een supergezellige bingoavond bij Manege Oostmoer! Tijdens deze bingo zijn er allerlei prijzen te winnen, zo zijn er prijzen gericht op de paardensport, maar ook prijzen die leuk zijn voor iedereen!

Naast zijn full time baan, gezinsleven, het geven van sportlessen en alle overige activiteiten die hij als vrijwilliger voor onze vereniging uitvoert, is het Raimond Moerman gelukt om het diploma te behalen van de KNGU opleiding “Gymnastiek Leider 3 Kader Structuur Sport”.

Ben jij een sociale gezellige keeperstrainer met kennis van het huidige keepersvak, dan is VV SNS misschien wel wat voor jou. VV SNS is een kleine, gezellige en ambitieuze vereniging en is actief in de vierde klasse (zaterdag).

Hij doorliep de jeugd, speelde in het eerste en zwaait over een paar maanden af als jeugdcoördinator. Pieter van Zielst loopt er al een tijdje rond. En dus doet de voetbalvader alles voor SNS met liefde. “Het gaat erom dat die kinderen plezier hebben en lekker kunnen voetballen.”

Richard van den Bos uit Stad aan ‘t Haringvliet veroverde onlangs de Grote Prijs Goed voor Goed op Morlincourt. Sterker nog, de volledige top vijf bestond uit postduiven van de Stadse duivenmelker.

SNS maakt alsnog de overstap naar het district Zuid 1. De ploeg van Goeree Overflakkee heeft bij de KNVB succesvol een verzoek ingediend.

Kayakcentre.nl uit Stad aan 't Haringvliet organiseert in samenwerking met Hengelsportvereniging Groot Hoeksche Waard op zaterdag 2 juli 2022 van 11.00 uur tot 16.00 uur een open demonstratiedag van verschillende modellen pedaal aangedreven Hobie Kayaks van waaruit je goed kunt vissen.

Wisten jullie dat Gymvereniging MH-SD ook een badmintongroep heeft die wekelijks op de donderdagavond bij elkaar komen in de sporthal van Stad aan 't Haringvliet om samen de sport badminton te beoefenen?

Hij begon en groeide op bij de club waar hij na een aantal omzwervingen sinds vier seizoenen weer kind aan huis is. Voor Wouter Bakelaar draait het spelen bij SNS om veel meer dan alleen voetbal. “Als het niet gezellig is, is het voor mij niet waard om te voetballen. Uiteindelijk komen de prestaties dan vanzelf.”

Kiley Schuurman is de clubscheidsrechter van SNS. Zelf was hij actief als voetballer, bestuurslid én jeugdtrainer. Om zijn club uit de brand te helpen fluit hij elke thuiswedstrijd ‘zijn’ oude ploeg.