StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Nieuws

Hier kunt u alle nieuwsberichten van Ons Trefpunt vinden. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een nieuwsbericht? Neem dan contact op met Ons Trefpunt.

--------------------

We gaan nu echt naar de evenementen toeleven, want op 30 juni is er een DRIJF-in en op 1 juli 2023 is DUIK! in Stad!

Er hangen nog verschillende kledingstukken op 't Trefpunt. Deze gaan volgende week weg.

Download hier het evenementenboekje van Stadse.101. Daarnaast kunt u als inwoner van Stad helpen met een bijdrage om alles te organiseren. Scan een QR-code voor een bijdrage die bij jou past.

Vrijdag 12 mei 2023 is er een *LENTEBINGO!*. Laat die ballen maar vallen!

Het is weer april en tijd voor een feestje! Dit jaar willen we weer een feestje houden, maar dan twee avonden! Op Koningsdag zelf hebben we weer spelletjes en een vrijmarkt.

Staat het al in je agenda? Zet flinke stappen op 22 t/m 25 mei 2023 met de landelijke avondvierdaagse op en rondom Stad! Naast de 5 km kun je nu ook de 2,5 km lopen. Fijn voor alle kleine beentjes.

Help je ook mee met het dorp versieren voor Koningsdag? Op maandag 17 april 2023 hangen we de vlaggetjes weer op. We verzamelen op de parkeerplaats bij de dokter om 18.30 uur.

We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die Thee & Siroop willen draaien. Deze ochtend voor kinderen van 0-4 jr, met één van hun ouders, was altijd goed bezocht.

Op 16 maart 2023 organiseert Stichting Ons Trefpunt een snertavond. De kosten zijn € 17,- per persoon. Hierbij krijg je één consumptie gratis.

Veel Stadtenaren, oud en nieuw krijgen het op een moment in hun leven te horen: “Waarom woon je op Stad? Daar is toch niks?” De inwoners zelf denken daar heel anders over. "Op Stad is zat!". Er zijn leuke mensen die met elkaar van alles organiseren.