Voor de tweede keer organiseert de Stadse101 een 'drijf-in' met films op een wel heel bijzondere buitenlocatie aan 't Haringvliet: 't Stadse strandje.

Op zaterdag 6 juli 2024 is iedereen welkom om met een drankje in de hand neer te ploffen in het zand.

Poster Drijf In Stad

"Hebben jullie ook zo'n zin in de zomer? We gaan ervan uit dat de weergoden ons met DRIJF!gunstig gestemd zijn. Met een zakkende zon heeft de Buitenbios iets magisch", weet de organisatie. Vorig jaar presenteerden ze voor het eerst DUIK bij de haven en DRIJF op 't strandje in Stad. Dit wisselen ze nu per jaar af. Met dank aan vele sponsoren is er een uitnodigend programma. Om 13.00 uur opent Mixtape het event met chille covers op het buitenpodium. "Deze Flakkeese band stond ook bij de Kunstkijk en zorgt meteen voor die fijne zomerse sfeer."

Feest in de tent
"We konden het natuurlijk niet laten om DRIJF uit te breiden. Dus zet naast je opblaasflamingo ook je dansschoenen klaar. Na de twee films op het grote scherm, om 16.00 uur voor de kleintjes (over een zeemeermin) en om 19.00 uur voor de groten (nog verrassing) hebben we 's avonds vanaf 21.00 uur Feest in de tent! Op het gras naast het strandje draait DJ Guti Grooves (bekend van Llev) de sterren van de hemel. Dus kom een dansje wagen en ga los op de beat."

Bootjesrace
Meteen vanaf 13.00 uur, als DRIJF haar deuren opent, kunnen kinderen meedoen met botenbouw, een nieuw onderdeel dit jaar. "Op het strandje ligt allerlei materiaal klaar om iets te maken; met als enige voorwaarde dat het drijft. Testvaarten zijn aan te raden. Om 16.30 uur is de race! Welke boot is het snelst en haalt de ballenlijn? Spannend!"

Food &zo
Lunch, diner of late night snack? DRIJF is je plek! Jan de Visman, Vleisch, Seth's poffers en Snackbakkie zorgen voor een ruime keuze aan versnaperingen. Kun je niet kiezen? Dan neem je toch overal een hapje ;-) Boer &zus zorgt voor popcorn bij de film en ander lekkers. Bij de bar in de tent vind je het drank assortiment. "Wat is er nu meer relaxed dan met een drankje in de hand op 't strand? Houd je niet van zand? Houthandel Flakkee legt een paar mooie stammen neer om op te zitten. Je eigen picknickkleed of stoel mee, mag natuurlijk ook. "

Kinder- en Silent disco
Om 18.30 uur na de kinderfilm is er aansluitend een disco. "Ons team is er dan voor de kinderen. Kunnen pa en ma fijn even samen eten en naar de film kijken.Geen filmliefhebber? Zelf eerder dansen in de tent kan ook. Ga met je voetjes van de vloer bij de Silent disco!"

"Bij DRIJF staat de tijd even stil, geniet van de unieke plek, het uitzicht, de muziek, films, het water en elkaar. Kijk voor alle info op duikinstad.nl of volg ons op Facebook of Instagram. We zien je graag!"

Poster Drijf In Stad
Poster Drijf In Stad
Buitenbios vorig jaar.
Poster Drijf In Stad
Drijvende objecten bij het strandje.
Poster Drijf In Stad
DJ Guti Grooves draait in de Feesttent.
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD