In de hervormde kerk van Stad aan ‘t Haringvliet wordt zaterdag 18 mei 2024 een muziek- en zangavond gehouden. Omdat de muziekavond plaatsvindt op de zaterdag voor Pinksteren, is het programma hier op afgestemd.

“We zingen met elkaar liederen uit de eeuwenoude traditie van de kerken, zowel oude als nieuwe liederen uit diverse bundels. Ook zijn er enkele solo’s te horen en worden er gedichten gelezen”, zeggen Anne Marie Huizer en Piet Bechthum, die twintig jaar geleden begonnen met het organiseren van deze avonden. “Het is altijd fijn om in deze kerk te musiceren rondom het Leeflang-orgel.”

Verschillende fluitisten werken aan deze avond mee. Anne Marie speelt op de panfluit, Piet begeleidt haar daarbij. Hij begeleidt ook de samenzang en zal een orgelsolo verzorgen. Aan het eind van de avond kunnen de bezoekers hun waardering laten blijken in een gift die bestemd is voor de kerk, die mag worden gebruikt voor deze avond en de repetitieavonden. De kerk is open om 19.00 uur, de avond begint om 19.30 uur.

Anne Marie Huizer en Piet Bechthum
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD