StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Dit keer heeft "Kokkerellen met StadsWeb" een kiprecept voor u uitgezocht. Dit recept kunt u ook makkelijk een dag van te voren klaarmaken en dan alleen nog even in de oven en smullen maar.

Dit keer heeft "Kokkerellen met StadsWeb" een kiprecept voor u uitgezocht. Dit recept kunt u ook makkelijk een dag van te voren klaarmaken en dan alleen nog even in de oven en smullen maar.

Voor 4 personen

    Ingrediënten:
  • 2 à 3 Dubbele kipfilets
  • 1 bakje champignons
  • 1 ui
  • 1 à 2 knoflookteentjes
  • 1 pakje boursin
  • Schenkroom
  • Margarine

Bereidingswijze:
Kipfilet in de lengte in lange repen snijden. Aanbraden met ½ pakje margarine tot ze licht bruin kleuren, dan uit de pan halen en op de bodem van een ovenschaal leggen.
In het zelfde vet 1 grote ui in blokjes, 1 bakje champignons in schijfjes, 1 à 2 klein gesnipperde knoflookteentjes toevoegen en licht bruin smoren.
Daarna een pakje Boursin en een scheut schenkroom toevoegen en alles goed door elkaar scheppen tot er een vloeibare brei ontstaat. Dit alles over de kipfilets gieten en ongeveer 30 minuten in de oven op 150 graden.

Lekker met gebakken frites, rijst of aardappelpuree. Als groente aanbevolen: sla, doperwtjes of ananasschijven uit blik.

Eet smakelijk!!