StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Nieuws

Hier kunt u alle nieuwsberichten van Ons Trefpunt vinden. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een nieuwsbericht? Neem dan contact op met Ons Trefpunt.

--------------------

Heb je het al vernomen? Sint zal dit jaar weer in Stad aan land komen. Kom dus op zaterdag 25 november 2023 in grote getalen, zodat we Sint weer binnen kunnen halen.

Als oud-bestuur van Ons Trefpunt zijn wij blij te kunnen delen dat er door de gemeente een oplossing is gevonden voor het bestuur/beheer. Verenigingen en andere huurders kunnen gebruik blijven maken van het pand.

Zaterdag 28 oktober 2023 gaan we griezelen....Wie wil er een griezelhuis zijn? Wie durft er langs de griezelhuizen? Overal zijn mooi versierde huizen. Leuk om met je papa en mama of met je vrienden langs te gaan.

Voor de zomer is Thee & Siroop opnieuw van start gegaan. Op dit moment zijn er drie vrijwilligers Denise, Claudia en Margriet. Zij kijken samen of er voor dit najaar een planning gemaakt kan worden.

Ons Trefpunt is gedateerd, zo niet verouderd en toont de nodige gebreken. Iets dat de vrijwilligers veel moeite kost om bij te houden met de benodigde financiële middelen en mankracht.

Zaterdag 28 oktober 2023 gaan we griezelen....Wie wil er een griezelhuis zijn? Wie wil er meehelpen met de organisatie? Dit jaar zullen we er een griezeldisco achteraan organiseren...👻🤡🎃

Ook dit jaar sluiten we de vakantie af met de Huttenbouw in het Stadse bos. Iedereen is welkom vanaf 11 uur tot ... het leuk is!

Onze vrijwilligers genieten van de zomerstop tot 20 augustus 2023. De koffieochtend en biljart gaan gewoon door.

Er hangt nog vergeten kleding in het Trefpunt. Het blijft nog een week hangen, daarna gaat het naar Goed voor Goed.

Vrijdagavond voor het eerst de filmavond op het strand. Het weer nodigde niet uit om dit drijvend op het water te bezoeken, maar alle kinderen met ouders zaten gezellig op het strand waar als eerste de kinderfilm werd getoond.