StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Op CBS Albert Schweitzer zijn leerlingen, ouders en leerkrachten het schooljaar feestelijk gestart met een meet, greet & eat!

Mensen op schoolplein

Vrijdagmiddag 25 augustus 2023 was het gezellig druk rondom de Albert Schweitzerschool. Een pizzabus, een meesterlijke bbq, een patatkraam, Brandstof koffie en ‘t ijsbakkie vulden de straat. Verder waren er op het schoolplein diverse activiteiten te doen voor de leerlingen zoals; glittertattoos zetten, schminken, balloncreaties en een open podium waar kinderen konden optreden. Ook heeft het leerkrachtenteam het schooljaar feestelijk geopend met een ‘aftelmoment’. Dit allemaal met als doel een gezellig samenzijn en onderlinge ontmoeting.
Daarnaast was er ook aandacht voor het goede doel. Oud-leerling Beaudine Godrie zet zich in voor de stichting de Vrienden van Carmen. Op de socials is zij samen met haar familie te volgen onder de naam Flakkeese strijders / rijders.

Met deze feestelijke opening en de hierop volgende startgesprekken met ouders, leerling en leerkracht(en) wil de school uitstralen: wij zijn gelijkwaardig, wij zijn samen verantwoordelijk en wij voelen ons verantwoordelijk voor elkaar.

De missie van de Albert Schweitzer is Samen leren, Samen leven!

Opening CBS Albert Schweitzer