De vlaggen hangen weer uit bij sommige middelbare scholieren van Stad. Natuurlijk heeft StadsWeb de geslaagde Stadse scholieren weer opgezocht om ze op de foto te zetten! Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

NB: Wij houden de vlaggen zo goed mogelijk in de gaten, maar mocht er iemand ontbreken, dan horen wij het graag van u.

Geslaagde scholieren
Hieronder vindt u een overzicht van de gelukkigen. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie! En natuurlijk wensen wij allen veel succes met de volgende opleiding en ook een fijne vakantie.

Wendy Bakelaar
Wendy Bakelaar heeft het VMBO diploma, kader economie, gehaald op de CSG Prins Maurits. Zij gaat de MBO opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg volgen op het Albeda-college in Middelharnis.
Jorinde van Burg
Jorinde van Burg heeft op de CSG Prins Maurits de Havo E&M gedaan. Na de vakantie gaat ze de HBO-opleiding Business Studies volgen op de Hogeschool Inholland in Rotterdam.
Amber Driesse
Amber Driesse heeft op de RGO beroepscampus haar VMBO-kader diploma gehaald. Zij gaat op het Albeda-college in Middelharnis de opleiding Onderwijsassistent volgen.
Quinten Dupree
Quinten Dupree heeft op het RGO-college het VMBO diploma, theoretische leerweg, gehaald. Hij gaat de MBO opleiding Procestechnologie en Onderhoud volgen op het MBO college STC in Stellendam en, na een jaar, in Brielle.
Martijn van Groningen
Martijn van Groningen heeft op het RGO college zijn HAVO diploma N&T en N&G gehaald. Hij gaat de HBO opleiding Electrotechniek doen op de Hogeschool Rotterdam.
Boaz de Haan
Boaz de Haan heeft op de CSG Prins Maurits zijn VMBO, theoretische leerweg, diploma gehaald. Hij gaat voor de MBO opleiding Software Developer naar het Hoornbeeck College in Rotterdam.
Floris Huijser
Floris Huijser heeft op de PM de Mavo, zorg en welzijn, gedaan. Hij gaat naar het Hoornbeeck College in Rotterdam voor de MBO-opleiding Beveiliging.
Lyanne van der Linden
Lyanne van der Linden heeft op het RGO-college haar MAVO diploma gehaald. Zij gaat na de vakantie verder met de opleiding Onderwijsassistent op het Albeda college in Middelharnis.
Lotte Roeland
Lotte Roeland heeft op de Yulius school in Dordrecht haar VMBO diploma, theoretische leerweg, gehaald. Zij gaat nu op dezelfde school de HAVO doen.
Gaius Shannon
Gaius Shannon heeft zijn HAVO diploma E&M gehaald op het RGO College. Hij gaat de HBO opleiding SportMarketing & Management volgen op de Hogeschool in Rotterdam.
Rhys Shannon
Rhys Shannon heeft op de RGO Havo N&G en N&T gedaan. Hij gaat naar de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding Werktuigbouwkunde.
Isa Sparreboom
Isa Sparreboom heeft op de PM de Havo, N&G, gedaan. Zij gaat de MBO-opleiding Dierenartsassistent paraveterinair volgen.
Anouk Vogelaar
Anouk Vogelaar heeft op de RGO-beroepscampus VMBO-kader gedaan. Zij gaat naar het Albeda in Middelharnis voor de MBO opleiding Onderwijsassistente.
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD