Op 9 januari 2023 is de nieuwe dienstregeling van Connexxion ingegaan. De dorpsraad Stadoverleg is erg benieuwd naar jullie ervaringen (van reizigers en vrijwilligers) met de nieuwe Buurtbus lijn 735 en de extra halte in Stad van lijn 635.

Buurtbus lijn 735 gaat van Ooltgensplaat – Achthuizen – Den Bommel – Stad aan 't Haringvliet – Middelharnis en de extra halte “Dijk” van lijn 635 bij Stad aan 't Haringvliet op de Lieve Vrouwepoldersedijk. Ook info over OV-op-Maat van/naar Ooltgensplaat – Stad aan 't Haringvliet ontvangen we in verband met een interview met RTV Rijnmond op dinsdag 7 maart 2023 graag z.s.m. op mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook contact opnemen met Piet Diepenhorst op 06 14 41 01 63.

De dorpsraad is ook betrokken geweest bij de reportage ‘Vervoersarmoede: minder bussen, minder kansen’ van pointer NCRV-KRO op TV uitgezonden op zondag 25 februari 2023 om 22:10 uur: https://pointer.kro-ncrv.nl/vervoersarmoede-minder-bussen-minder-kansen.

We blijven ons sterk maken voor de bereikbaarheid van Stad aan ’t Haringvliet met het OV en houden jullie op de hoogte!

Vervoersarmoede: minder bussen, minder kansen
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD