Camping ’t Vogelnest heeft ook deze keer weer de gouden Zoover Award gewonnen met een mooie 9,1!

Weer gouden Zoover Award voor Camping ’t Vogelnest

"Daar zijn we erg trots op! De camping is gelegen in de polder van Stad aan ’t Haringvliet. Omringd door akkerbouw en tulpenvelden. Naast de camping is het natuurgebied 'Watergat-Vogelnest', waar u heerlijk kunt wandelen." De camping bestaat 28 jaar en is een echt familiebedrijf.

Over Camping ’t Vogelnest
De camping is uitermate geschikt voor de rustzoekers. De plaatsen zijn groot en allemaal apart afgescheiden met bosjes. Zo heeft iedereen de privacy waar hij naar op zoek is. Er heerst een gemoedelijke, gezellige sfeer waar iedereen elkaar kent en helpt waar nodig is.

"Onze kracht is de persoonlijke aandacht! Wij nemen de tijd voor de gasten om regelmatig een praatje met ze te maken."

‘Win-win’
Voor campingeigenaren is niets zo belangrijk dan blije en tevreden gasten en het is fijn als ze hun ervaring delen door middel van een review. Het schrijven hiervan is waardevol, voor zowel de consument als de accommodatie eigenaar. Reviews helpen andere toekomstige gasten bij de zoektocht naar hun perfecte vakantie en men weet wat te verwachten.

Grootste publieksprijs
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Op Zoover staan vakantiebeoordelingen van reizigers over hotels, accommodaties, campings, vakantieparken, cruises, vakantiehuizen en meer. Maandelijks raadplegen miljoenen bezoekers Zoover voor beoordelingen, inspiratie en het beste vakantieaanbod.

Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het afgelopen jaar worden meegenomen.

Meer informatie:
Neem contact op met Fam. Vogelaar.
T: 0187-611252
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.campinghetvogelnest.nl

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD