Op Zoover kunnen gasten die gekampeerd hebben op camping ’t Vogelnest, een review schrijven. De gasten die een verblijf hebben gehad op camping ’t vogelnest hebben een gemiddeld cijfer gegeven van een geweldige 9,7!

Peter, Nico en Michelle Vogelaar

Wij, Peter, Nico en Michelle Vogelaar, zijn dan ook erg trots op deze mooie waardering van onze gasten.

Persoonlijk contact met de gasten vinden de eigenaars van de camping erg belangrijk. Wij kennen de gasten allemaal persoonlijk en vinden het fijn om dit contact ook goed te houden. Daarom hebben wij ook geen online boekingssysteem, maar mailen of bellen de gasten met ons zodat we samen kunnen kijken wat hun wensen zijn voor een plaats. De een wilt graag veel zon, een andere met wat meer schaduw, of lekker dicht bij het toiletgebouw of dat juist niet. Zo kunnen we de gasten daarin goed adviseren. Voor komend seizoen lopen de reserveringen al lekker binnen.

Camping ’t vogelnest is een camping voor de echte rustzoeker, wandelaar of fietser
De plaatsen voor toercaravans zijn minimaal 220 m2 groot, allemaal apart afgescheiden met bosjes voor de privacy van de gasten. De plaatsen voor de stacaravans/chalets zijn tussen de 320-400 m2 groot. Ook met haagbeuken omheind. Alle paden op de camping zijn netjes geasfalteerd.

Afgelopen winter is camping ’t Vogelnest druk bezig geweest met de aanleg van weer een nieuw veld voor stacaravans/chalets Er is een nieuw veld van weer 15 plaatsen bijgekomen. De vraag hiervoor is op dit moment heel groot. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen van beschikbaar. Regelmatig staat er een showmodel te koop. Zo kunnen eventuele nieuwe kopers een idee opdoen wat ze mooi vinden en deze is dan ook gelijk beschikbaar indien deze naar de wensen van de nieuwe kopers voldoen. Doet het desbetreffende showmodel niet aan hun wensen, dan kunnen ze altijd terecht bij 1 van onze dealers, die uiteraard nog vele andere modellen te koop hebben. Zo is er altijd wel een stacaravan/chalet te vinden die aan de verwachtingen van de nieuwe kopers voldoen.

Gasten zoeken echt de rust van de camping op. De sfeer op de camping is heel goed. Iedereen helpt elkaar wanneer nodig en het is een gezellige, gemoedelijke sfeer. Er is een AED aanwezig en onder andere enkele vaste gasten van de camping krijgen hiervoor jaarlijks een training om in geval van nood te kunnen helpen wanneer dat nodig zou zijn.

Op de camping is het mogelijk om voor 1 dag met een tent, caravan of camper te komen, maar uiteraard ook voor een langere periode tot een heel seizoen. Het toiletgebouw wordt meerdere keren per dag schoongemaakt en is voorzien van vloerverwarming wat voor de gasten zeker op de koudere dagen fijn is.

Naast de camping runt de familie Vogelaar ook nog een akkerbouw bedrijf. Daar verbouwen ze nog aardappelen, uien, suikerbieten en tarwe. Tijdens het rooi-seizoen komen veel gasten kijken hoe dit allemaal in z’n werk gaat. Dat blijft toch altijd interessant om te zien. Ook staan er elk seizoen tulpen in onze polder en sommige gasten komen juist in de bloeitijd van de tulpen op de camping staan om van deze bloemenzee te genieten.

Wilt u ook een vrijblijvend komen kijken of meer informatie over camping ’t Vogelnest, dan kunt u contact opnemen met de camping op telefoonnummer: 0187-611252 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De familie Vogelaar staat u graag te woord!

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD