Op 4 januari 2022 kwamen om kwart voor zes een bestelbus en een personenauto frontaal met elkaar in botsing. De hulpdiensten werden gealarmeerd, die spoedig ter plaatse waren.

politieauto

Bij het ongeval waren meerdere personen betrokken, één daarvan raakte gewond en moest naar het ziekenhuis voor controle. Een andere betrokkene had last van haar schouder. Meerdere omstanders gaven aan een harde klap gehoord te hebben. De beide bumpers van de voertuigen waren zwaar beschadigd, zeker die van de personenauto.

Terwijl de brandweer het slachtoffer uit de auto bevrijdde, zette de politie de weg tijdelijk af. De laatste instantie doet tevens onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Het is niet de eerste keer dat het op de Oudelandsedijk tussen Middelharnis misgaat: twee weken geleden nog reed een thuisbezorger door onbekende oorzaak van de dijk af, daarbij een boom rakend. Volgens een omstander is de weg ’s avonds behoorlijk onveilig, vanwege het gebrek aan verlichting en de snelheid waarmee gereden wordt.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD