StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Het was weer een raar jaar voor de middelbare scholieren. Maar ook dit jaar is StadsWeb weer naar de Stadtenaren gegaan die de vlag konden uithangen, omdat ze geslaagd zijn. Hier vindt u een overzicht van deze gelukkigen. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Natuurlijk wensen wij allen veel succes met de volgende opleiding en ook een fijne vakantie. Mocht er iemand ontbreken, horen wij het graag van u.

Quinty Bestman
Quinty Bestman is geslaagd voor de Mavo op de RGO. Haar vervolgopleiding is Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen in Middelharnis.
Gidion van Dijk
Gidion van Dijk heeft VMBO-kader gedaan op de R.G.O. (Edudelta). Hij gaat de MBO-opleiding Bedrijfsautotechnicus volgen op het Zadkine-college in Rotterdam.
Joënne van Gurp
Joënne van Gurp heeft VMBO-basis gedaan op de R.G.O. (Edudelta). Zij gaat op het Albeda te Middelharnis een jaar de MBO-opleiding Zorg en Welzijn volgen waarna ze verder kan gaan voor de opleiding Onderwijsassistente.


Boris Vieveen
Boris Vieveen is voor VWO geslaagd op de RGO en gaat geneeskunde studeren in Rotterdam.
Pieter-Willem Huijser
Pieter-Willem Huijser is voor de Havo geslaagd op de Prins Maurits en gaat naar de PABO in Gouda.
Zoë van Keulen
Zoë van Keulen is geslaagd voor VMBO kader richting zorg en welzijn op de Prins Maurits. Haar vervolgopleiding is Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen in Middelharnis.
Sanne Zuidijk
Sanne Zuidijk heeft VMBO-kader gedaan op de R.G.O. (Edudelta). Zij gaat de MBO-Koksopleiding volgen op Curio in Bergen op Zoom.