StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Op 5 juni 2021 was het weer zover voor een tuintjesmarkt op Stad. Er kwam toestemming vanuit van de gemeente waarna wij direct aan de slag zijn gegaan.

In zeer korte termijn (ongeveer een week tijd) is er een succesvolle tuintjesmarkt georganiseerd met ongeveer 35 deelnemers. Hiervoor ook onze dank aan de deelnemers!

Ondanks het bewolkte weer mogen we niet klagen over de opkomst, de gehele dag door was er een aanloop van bezoekers. Een zodanige aanloop dat dat de organisatie, hoe graag zij het ook wil, wederom geen kans zag om even langs te gaan bij de deelnemers.
Van veel bezoekers hoorden wij dat ze het gemist hebben om even lekker rond te struinen over een rommelmarkt/tuintjesmarkt en dus blij zijn dat het weer mag.

Tegen het einde van de tuintjesmarkt stopte er zelfs een vrachtwagen bij de organisatie, waar de barbecue aan stond, om een broodje hamburger te nuttigen. Zij zagen hun kans schoon en opende hun vrachtwagen om zo nog een aantal planten te verkopen, een onverwachte maar leuke aanvulling op de tuintjesmarkt.

Je kunt merken dat Tuintjesmarkt Stad een bekendheid krijgt, bezoekers komen vanuit Rotterdam en zelfs België naar Stad aan het Haringvliet om de tuintjesmarkt te bezoeken, hoe leuk is dat! Daarom hopen wij dat het aantal deelnemers steeds verder groeit voor een betere verspreiding om zo nog meer bezoekers te trekken.

Omdat deze tuintjesmarkt weer een bescheiden succes was hebben wij, ook naar aanleiding van de feedback van enkele deelnemers, besloten om 3 juli, 7 augustus en 4 september weer een tuintjesmarkt te organiseren. Elke eerste zaterdag van de maand dus. Als dat een succes blijkt dan zal dit volgend jaar van juni tot en met september (hoogseizoen) wederom zo zijn.

Zou je het ook leuk vinden om mee te doen? Meld je dan aan via het contactformulier op www.tuintjesmarktstad.nl. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan onze Facebookpagina www.facebook.com/MarketStad

Tuintjesmarkt