De organisatie van de Tulpenwandeltocht heeft na overleg besloten om de 9e editie van het evenement op 17 april 2021 niet te organiseren. Het is een moeilijke beslissing waarbij we wandelaars en fietsers opnieuw moeten teleurstellen.

Tulpenwandeltocht 2021 afgelast

Het kost maanden om dit grote regionale evenement met inmiddels enkele duizenden deelnemers goed voor te bereiden. Het is reëel om te verwachten dat er in april 2021 nog altijd Corona maatregelen zullen zijn. Deze zijn niet te verenigen met ons evenement.

Afgelopen editie is de Tulpenwandeltocht één maand voor aanvang afgelast. Dit heeft veel impact gehad op zowel de organisatie, vrijwilligers en sponsoren, maar ook op onze wandelaars en fietsers. Het zijn nog steeds onzekere tijden waarin geen enkele organisatie plannen kan maken voor 2021. Gezien deze onzekerheid hebben wij dus besloten om komende editie vroegtijdig te annuleren. Hierdoor weten wandelaars, fietsers, vrijwilligers en sponsoren waar zij aan toe zijn. Wij willen en kunnen geen onnodige gezondheidsrisico’s nemen.

De organisatie vond dit een moeilijk besluit. Ieder jaar staan ruim 60 vrijwilligers klaar om er een mooie wandeldag en een uniek fietsevenement van te maken. We hopen dat de situatie in 2022 rooskleuriger is en we dan wel ons mooie evenement mogen organiseren op het prachtige Goeree-Overflakkee.
De volgende editie van de Tulpenwandeltocht staat gepland op paaszaterdag 16 april 2022. Er is dan ook weer een aparte fietsroute. Deze is ook geschikt voor scootmobielers.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD