StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Normaal zijn het de kinderen die bij ons gezond komen bakken, maar omdat onze baksels zo’n succes zijn hebben we besloten ze ook zelf te gaan maken. Voor de grote kinderen zeg maar.

Dingena Visser en Marieke Schoenmaeckers

We (Dingena Visser en Marieke Schoenmaeckers) zijn 3&nbps;jaar geleden begonnen met het organiseren van gezonde bakworkshops voor kinderen onder de naam The Sugarfighters. We bakken van alles, maar dan wel met alleen gezonde en pure ingrediënten. Dit doen we op allerlei locaties, zoals scholen, BSO, evenementen, in de supermarkt ...
Ons doel was en is nog steeds om kinderen te laten zien en te overtuigen dat snoepen ook lekker én gezond kan zijn. Want altijd maar die geraffineerde suikers, dat kan toch niet goed voor je zijn?

Maar omdat niet alleen kinderen, maar ook de volwassenen wel wat minder suiker kunnen eten zijn we onze Top-recepten ook gaan maken voor de verkoop. We verkopen onze gezonde baksels nu iedere vrijdag op bestelling in het winkeltje van Happy Body (achter de Plus supermarkt in Middelharnis). We kiezen iedere week twee heerlijke en gezonde baksels uit die we gaan bakken.

Bestellen is simpel. Dit kan vanaf iedere maandag door te reageren op ons FB-bericht (op de FB-pagina van The Sugarfighters). En omdat we allebei in Stad wonen bezorgen we ze ook in ons dorp. Dus mocht je komend weekend zin hebben in een gezonde snack dan weet je ons hopelijk te vinden.

Voor info en recepten ga naar: www.thesugarfighters.nl

Dingena Visser en Marieke Schoenmaeckers met kinderen