StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Het Nipius-Roos Fonds geeft geld voor culturele en samenbindende projecten in Middelharnis en Stad aan ’t Haringvliet. In het kader daarvan is er bij dit fonds subsidie aangevraagd voor wissellijsten in het Trefpunt en deze aanvraag is toegekend.

Het is de bedoeling dat er in het Trefpunt 20 wissellijsten komen te hangen die zaken van bewoners en het dorp onder de aandacht van de bezoekers brengen. Dat kunnen door bewoners gemaakte foto’s zijn maar ook foto’s van hun schilderijen, hun hobby’s, portretten en andere interessante zaken. Het is de bedoeling dat er voor de variatie iedere maand 10 lijsten vervangen worden en al de werken dus 2 maanden blijven hangen.

We zoeken vrijwilligers die mee denken en helpen om zo’n breed mogelijk aanbod te presenteren. We hopen dat (ex)bewoners digitaal foto’s aanbieden die we dan kunnen vergroten en inlijsten maar ook ideeën zijn welkom. Mogelijk biedt iemand zich aan om bepaalde projecten te fotograferen of te helpen bij het netjes inlijsten. Wilt u helpen? Dan kunt u zich melden bij Herman Maas, tel: 611972 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.