StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Heeft u StadsToneel gemist op 9 en 10 februari 2018 in Stad? Niet getreurd, want er zijn nog twee kansen! Op vrijdag 16 februari 2018 speelt toneelvereniging Stad in de Rabobankzaal van het Diekhuus in Middelharnis.

Op zaterdag 17 februari 2018 presenteren ze het toneelstuk "Pension van lichte zeden" in de Melishof te Melissant.

'Pension van lichte zeden' is een klucht van Carl Slotboom.
Als de vrienden van Betty en Cor, Saskia en Gerard, plotseling verhindert zijn om op het huis te passen waarvan de bewoners op vakantie zijn, besluiten zij dit te gaan doen.Als er opeens een vreemde dame met haar zoon in de kamer staat en beweert dat ze heeft gereserveerd, wil Betty hier het fijne van weten. Zij belt naar Saskia dat het huis waarin Cor en Betty hun tijdelijke intrek hebben genomen, een vegetarisch pension is. Tevens een centrum voor spirituele levenshouding. Om hun vrienden niet in moeilijkheden te brengen, besluiten Cor en Betty te doen alsof zij de bewoners zijn. Wanneer er gemasseerd en gemagnetiseerd moet worden, beginnen de problemen pas goed.

U bent van harte welkom maar wees snel met kaartjes reserveren want voorstellingen van het Stads Toneel zijn altijd snel uitverkocht.

Voor de voorstelling in Middelharnis kunt u terecht bij:
Stichting ZIJN, Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis
20.15 uur / € 9,00
www.hetdiekhuus.nl

Kaarten à € 7,50 voor de Melishof zijn te koop bij de COOP te Melissant, of te bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De aanvang is: 20.00 uur; zaal is open: 19.30 uur.