StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

DorpsNieuws

Stad mag dan een dorp zijn, er is toch echt van alles te beleven. Vandaar dat deze nieuwssite regelmatig wordt bijgewerkt. Zo kunt u altijd op de hoogte zijn van de laatste dorpsnieuwtjes.

Heeft u een bericht voor deze nieuwspagina? Mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

--------------------

Op 12 oktober 2023 van 13:30 tot 14:00 uur organiseert Obs de Molenvliet een boekenmarkt. Iedereen is welkom en de de entree is gratis.

Het gemeentebestuur nodigt u van harte uit voor de inwonersavond op donderdag 28 september 2023 in Het Trefpunt in Stad aan 't Haringvliet (Oranjelaan 14).

Machinefabrikant Lemken neemt zijn nieuwe schoffelmachinefabriek in Dinteloord vanaf 23 november 2023 in gebruik. Daarmee stopt de productie van Steketee-schoffels in Stad aan ’t Haringvliet.

Vanaf dinsdag 12 september 2023 zullen wij onder leiding van Henk Oosthoek weer liederen in studeren. Iedereen is welkom in 't Trefpunt van 19.45 tot 21.45 uur.

Op 9 september 2023 tussen 10.00 u. en 16.00 u. bent u van harte welkom in onze kerk van de Hervormde Gemeente te Stad aan 't Haringvliet.

Op CBS Albert Schweitzer zijn leerlingen, ouders en leerkrachten het schooljaar feestelijk gestart met een meet, greet & eat!

Sinds 07-07-2023 is Krulletje uit de Boomgaarddreef te Stad aan 't Haringvliet vermist. Is er iemand die haar heeft gezien? Dan kunt u bellen met 06-57999883.

Wij willen na ons afscheid van Molendijk 4, Stadsweb en de activiteitencommissie van het Trefpunt iedereen bedanken voor de lieve woorden, de kaarten, brieven en cadeaus.

De vlaggen hangen weer uit bij sommige middelbare scholieren van Stad. Natuurlijk heeft StadsWeb de geslaagde Stadse scholieren weer opgezocht om ze op de foto te zetten! Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Woensdag 21 juni 2023 kregen twee scholen op Goeree-Overflakkee uit handen van wethouder Jaap Willem Eijkenduijn en Robert Koster van Energiecoöperatie Deltawind de Groene Vlag uitgereikt!

Heb je wensen, ideeën of zorgen die je onder de aandacht wilt brengen bij de dorpsraad Stadsoverleg dan horen we het graag. Op woensdag 21 juni 2023 hebben we een bestuursvergadering in ’t Trefpunt en kun je tussen 19.30 en 20.00 uur binnenlopen. Je hoeft je vooraf niet aan te melden.

In Stad in ’t Haringvliet wordt gewerkt aan een bijzonder duurzame nieuwbouwwijk. Met innovatieve technologie van Hylife Innovations worden de energiestromen in de wijk op een zo efficiënt mogelijk manier ingezet.

KunstKijk 2023 is weer voorbij. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement! Over het hele eiland, van Ooltgensplaat tot Ouddorp, waren meer dan 10.000 bezoekmomenten geteld. 35 locaties met 102 kunstenaars. Naast beeldende kunst, waren er muziekoptredens en theater.

De gemeente Goeree-Overflakkee heeft het initiatief genomen om een "hufterproof" toilet te ontwikkelen. De gehuurde toiletten zijn in het verleden twee keer vernield en afgebrand.