De redactie van StadsWeb is een onderdeel van de "Stichting StadsWeb". Er rust copyright op alle teksten geplaatst op www.stadaantharingvliet.nl. Het is dan ook niet toegestaan teksten van deze site over te nemen zonder toestemming van de redactie.

De informatie op deze website wordt door de redactie met zorg samengesteld. Wij staan echter niet in voor de juistheid ervan. De webredactie is dan ook niet aansprakelijk voor schade of leed als gevolg van onjuiste informatie op deze site. Wij kunnen ononderbroken functioneren van deze website niet garanderen. Tevens kunnen wij niet garanderen dat de website in elke browser foutloos zal worden weergegeven. De redactie is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar op deze site wordt verwezen.

Hoewel wij zorgvuldig met beeldrecht omgaan, verzoeken wij eenieder, die aanspraak denkt te kunnen maken op beeldrecht, zich met "Stichting Stadsweb" in Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In een dergelijk geval, zal de betreffende publicatie zo spoedig mogelijk verwijderd worden, aangezien "Stichting Stadsweb" niet in staat is enige vergoeding uit te betalen.

Technische staf:

  • Ernst van der Stok (webmaster) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Medewerkers:

  • Marja van der Stok (inhoudelijke coördinatie)
  • Wilco Blok (toekomstige ontwikkelingen)
  • Yvette Philippa (verslaggever)
  • Wim van Ham (verslaggever)

E-mailadressen:

  • Redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Forumbeheer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD