1. Wilco Blok
  2. Stella Braber secretaris / penningmeester
  3. Piet Diepenhorst
  4. Jeroen Jeremiasse
  5. Kimberly Grinwis
  6. Heidi Roeland
  7. Jeroen de Vos
  8. Vacature

Iedere dorpsbewoner kan zich aanmelden voor het bestuur van de dorpsraad. Als meer dan 9 kandidaten zich aanmelden, worden de bestuursleden door de inwoners gekozen. Het bestuur van het Stadsoverleg denkt op verzoek van Stichting Ons Trefpunt ook mee met deze stichting.
Een aantal keren per jaar organiseren we een inwonersavond. Op deze inwonersavond kan iedere inwoner uit Stad zijn/haar ideeën voor Stad inbrengen. Deze ideeën vormen de basis voor het jaarlijks op te stellen leefbaarheidsplan, onze dorpsvisie en ons dorpsplan. In het leefbaarheidsplan maken we per jaar inzichtelijk wat de activiteiten zijn. Voor iedere activiteit kan een bijdrage aangevraagd worden. Wij ondersteunen u hier graag mee.

Iedereen is altijd van harte uitgenodigd om mee te denken in het belang van ons dorp. We zetten ons in voor de leefbaarheid van ons dorp.

Bewoners groepen werken thema's uit en presenteren die op de inwonersavonden. De thema's zijn aangedragen door de dorpsbewoners.
U kunt ons altijd mailen om nieuwe ideeën aan te dragen. Nieuwe ideeën kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt de leden van Het Stadsoverleg altijd aanspreken over zaken die gaan over het dorpsbelang. Wij zijn er niet voor persoonlijke belangen, die kunt u zelf rechtstreeks bespreken met de gemeente.

Het Stadsoverleg zoekt nieuwe leden!
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD