StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Het heeft even geduurd, maar de jury is eruit: de winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend.

Waterval
De winnende foto van Gert Vink.

De winnende foto is gemaakt door Gert Vink: een prachtige hoge waterval omgeven door groen. Een mooie compositie, mooi van kleur en belichting. Enig commentaar van de jury was dat misschien met een iets langere sluitertijd de waterval nog beter uit zou kunnen komen.

Als tweede is geëindigd een foto gemaakt door Jan Mackloet van een Schotse doedelzakspeler in Edinburgh. Het onderwerp op de voorgrond, het gebouw wat minder scherp op de achtergrond en mooi van de zijkant belicht. Opvallend is dat het de enige vierkante foto is tussen alle inzendingen: over de uitsnede is dus goed nagedacht. Wellicht dat met een iets ruimere uitsnede de persoon op de foto wat beter uit was gekomen. Maar: wel een interessante foto met mooie details.

Nummer drie is de inzending van Irma Arensman, met de titel: Vertel jij jouw vakantiegeheim, dan vertel ik het mijne! Een mooie close-up. Als het gezicht wat meer van voren was gefotografeerd en nog wat dichterbij, dan was hij wat persoonlijker geweest en was er wellicht meer van de vlinder te zien geweest. En door de flits is de foto wat hard belicht.

Alle inzenders bedankt voor het meedoen en we hopen dat we de volgende keer nog meer inzendingen hebben.

-update-
Alle inzendingen staan nu in het fotoboek.

Doedelzakspeler
De foto van Jan Mackloet is als tweede geëindigd.


Vlinder
De foto van Irma Arensman is als derde geëindigd.