StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Naast de vernieuwing van StadsWeb, heeft ook StadsArchief (Stad in vroeger tijden) een nieuw jasje gekregen.

Dit nieuwe jasje is er inmiddels al een tijdje, maar er bleek tijdgebrek te zijn om de site te vullen en te ordenen. En dat terwijl er wel genoeg archief is! Daarom is in de StadsWeb-vergadering besloten om al het archief simpelweg op de voorpagina van Stadinvroegertijden.nl te zetten. De voorpagina wordt hierdoor een soort 'schoenendoos'. Alle losse artikels wachten dan op iemand die ze een definitief plekje gaat geven op deze site. Bent u die iemand? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u hier ook al uw archiefstukken naar sturen.

Intussen staan er twee nieuwe archiefstukken op. De eerste gaat over het koelhuis, die in 1958 officiëel in gebruik is genomen en afgelopen jaar tegen de vlakte ging. Het tweede artikel gaat over een liedje dat de kinderen in Stad rond de jaren dertig tijdens het springen zongen.
Dankzij de nieuwe mogelijkheden van StadsWeb komen de nieuwe artikelen op Stadinvroegertijden.nl automatisch aan de linkerkant op de voorpagina van StadsWeb. U kunt ook de artikelen van StadsWeb en StadsArchief automatisch in uw browser of een ander programma laden. Hiervoor kunt u de RSS-functie gebruiken die u op beide sites rechtsonder terug kan vinden.