StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Graag willen we van u als inwoner van Stad horen hoe u over dit project Stad Aardgasvrij denkt, wat uw verhaal is en wat uw zorgen en wensen zijn. Daarom vragen we u om uw verhaal met ons te delen door deze sprockler in te vullen.

Deze sprockler, een digitale vragenlijst, is speciaal gemaakt voor de inwoners van Stad. In de sprockler wordt om uw verhaal, uw motivaties en wensen gevraagd. De resultaten zijn vervolgens door alle deelnemers in te zien via een speciale website. Dit kan ook anoniem. Het invullen van de sprockler kost u ongeveer twintig minuten en kan via deze link: https://sprockler.com/SatH

In gesprek over de uitkomsten
Nadat iedereen de kans heeft gekregen de sprockler in te vullen willen we graag met de deelnemers in gesprek over de uitkomsten zodat we dit kunnen meenemen in het aanbod wat we u gaan doen om Stad aardgasvrij te maken. Als u deelneemt aan de sprockler wordt u hier binnenkort voor uitgenodigd.

Vragen?
Heeft u nog vragen over de sprockler of het project Stad Aardgasvrij? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 21 515 646.

Alvast veel dank voor het geven van uw mening en het delen van uw verhaal!