StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Beste inwoners,
Wat fijn dat we al zoveel reacties hebben mogen ontvangen op onze eerder verspreide enquête!

enquete

Voordat we alles gaan verwerken om aan jullie (in het volgende stadsplein) en aan de leden van de projectgroep aan te bieden willen we iedereen nog een kans geven de enquête in te vullen.

Naast inwoners zijn ook andere partijen geïnteresseerd in de uitkomsten. Media en politiek hebben ons om inzicht gevraagd. Wij hebben aangegeven dat het ons om de inwoners gaat en dat zij op hetzelfde moment als hen via hetzelfde medium de resultaten kunnen inzien.

Ondertussen lezen we in de lokale eiland kranten het volgende: "Op 12 maart ondertekenden gemeente Goeree-Overflakkee en Stedin Netbeheer B.V. de Green Deal “H2-Wijken: Naar praktische toepassing van waterstof als warmtevoorziening in woonwijken. Stad aan ’t Haringvliet is een van de twee leerprojecten waar inzichten en ervaringen opgedaan worden over de voordelen en voorwaarden voor het gebruik van waterstof in de gebouwde omgeving."

Het blijft ons verbazen dat alles al zo in kannen en kruiken lijkt. Alsof we iets lezen over een ander dorp.
Willen we in stad wel een leerproject/ proeftuin zijn? Of is het al bepaald door de verschillende partijen?

Wij hebben vragen en twijfels over het project. Jij ook? Of misschien juist helemaal niet. Deel het met ons.

Vul de enquête in. Deze is huis-aan-huis verspreid bij het laatste Stadsplein. Je kunt 'm ook downloaden via Stadsweb.

Klaar? Stop de enquête in de brievenbus van Nieuwstraat 25 (pastorie). Mailen kan ook als je dat prettiger vindt aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dankjewel